Help Revolt deze lockdown te overleven

— english version below —

De nieuwe lockdown is een zware domper voor iedereen. Voor de derde keer sinds onze start in januari 2020 moeten we de deuren weer sluiten. Juist nu de laatste tijd zo veel van jullie ons wisten te vinden en met zo veel plezier bij ons kwamen boulderen! Het is enorm balen dat dat nu niet kan.

Voor ons als bedrijf is het daarnaast opnieuw een klap. De vorige lockdowns hebben ons financieel op een enorme achterstand gezet. Waar we nog lang voor nodig hebben om van te herstellen. En nu dus weer een volledige lockdown.

Tot op heden krijgen we nauwelijks financiële steun van de overheid. De zogenaamde TVL (“Tegemoetkoming Vaste Lasten”) wordt op zo’n manier berekend dat wij als startende hal (ingeschreven bij de KvK in 2019) elke keer buiten de boot vallen. Terwijl juist wij als jong bedrijf nog geen enkele kans gehad hebben een buffer op te bouwen.

Daarom hebben we jouw steun hard nodig.

Wij zijn deze boulderhal niet gestart voor het geld. Wij doen het omdat onze passie bij het boulderen ligt en we een super mooie plek willen creëren waar met zo veel plezier geboulderd wordt! Dááruit halen we de motivatie om door te gaan met dit project. Maar zonder financiële steun om de vaste lasten die doorlopen te betalen, redden we het niet. De rek om uit persoonlijke bronnen de hal overeind te houden, is er uit.

Daarom vragen we jou andermaal om je steun. Wij willen hier doorkomen om straks onze hal weer te openen. Hopelijk duurt het niet te lang! Met weer veel nieuwe, toffe boulders en gezelligheid. En volop energie om de Revolt community door te laten groeien!

Als je je abonnement door laat lopen of zelfs nu een nieuw abonnement afsluit, help je ons enorm en zijn we je eeuwig dankbaar. Natuurlijk snappen we dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Dus wil je je abonnement pauzeren, dan kan dat. Vul dan dit formulier in en we regelen het voor je.

Wil je ons steunen met een nieuw abonnement of een eenmalige donatie vul dan dit formulier in. Natuurlijk denken we na over hoe we iets terug kunnen geven voor die support. En er komen ook andere manieren om ons te helpen, dus hou je email, onze Instagram en Facebook in de gaten.

Iedereen veel sterkte gewenst de komende tijd en namens het hele team: blijf gezond! 👊🏻 💪🏻 🔥

Help Revolt survive this lockdown

This new lockdown is a big letdown for everyone. For the third time since opening our gym January 2020, we have had to close our doors again. Right at the moment so many of you found your way to us and enjoy the bouldering on offer!

For us as a company it’s another big setback. The previous lockdowns have set us back financially in a big way, from which we haven’t begun to recover yet. And yet again there’s a full lockdown.

So far we have hardly gotten any financial support from the government. The so called TVL (“Tegemoetkoming Vaste Lasten”) is calculated in such a way that we as a new company (started 2019) cannot claim any support. And we haven’t had a chance to build any financial buffer.

So we need your support.

We didn’t start this gym for the money. We are in it because we love bouldering and we want to create a place where you can all have lots of fun bouldering. That’s where we get the motivation to go on with this project. But without financial support to pay our bills we won’t make it through. We’re stretched thin paying out of our own pockets.

That’s why we ask you for help. We want to get through this to once again open our doors for you. Hopefully it won’t last too long! With many new cool projects and a thriving community!

When you continue your membership or even start a new one, you would help us in a big way and we’re eternally grateful! Of course we understand that this is not possible for everyone. If you want to pause your membership, fill in the form on this page https://www.revoltclimbing.com/lidmaatschap-pauzeren/.

If you want to support us with a new membership or a one time donation, [fill in this form]. We are figuring out ways to give something back! And there will be other options to help us so keep an eye on your email our Instagram and Facebook.

To all of you, we wish you the best and from all our hearts: stay safe and keep strong! 👊🏻 💪🏻 🔥

3 boulderinggyms, 1 subscription