Jeugdtrainingen

Gedurende het schooljaar zijn er jeugdtrainingen op maandagmiddag, woensdagmiddag en zaterdagochtend in onze hal. De trainingen kunnen soms uitvallen, bijvoorbeeld tijdens wedstrijden, feestdagen en in vakantie periodes. Wanneer dat aan de hand is, wordt er tijdig gemaild aan de ouders/verzorgers van de leden. Kinderen tussen de 8 en 18 jaar trainen in groepjes op die momenten in onze hal (ingedeeld op geboortejaar). Naast de leeftijd van een kind, kijken wij ook naar hoe hij of zij past in de groep. Uitgebreide informatie behorende bij het jeugdabonnement vindt u hier.

Jeugd selectie trainingen

Ook organiseren wij trainingen voor extra-gemotiveerde en getalenteerde jeugdige klimmers, de jeugdselectie groep. Deze jeugdleden zijn over het algemeen afkomstig uit de algemene jeugdtrainingen, maar ook externe jeugdklimmers kunnen eventueel geselecteerd worden om hieraan deel te nemen. Meestal betreft dit jeugdklimmers vanaf een jaar of 13 en ouder.

Meedoen met de jeugdtrainingen?

Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en wil je graag training bij ons komen volgen of het eens komen uitproberen? Stuur dan een mailtje met daarin de volgende informatie: voornaam en achternaam van je kind, geboortedatum en naar welke dag je voorkeur uitgaat naar Lotte Kerkman lotte@revoltclimbing.com. Deelname aan een proeftraining kost 5 euro per keer.

Let op: 1) een proefles moet altijd worden aangevraagd en 2) er zijn geen proeflessen mogelijk zonder plaatsing op de wachtlijst.

De jeugdtrainingen zitten op dit moment vol!

Mail Lotte@revoltclimbing.com voor informatie over de wachtlijst.

Tijden reguliere jeugdtrainingen

Maandag:
16:00-17:00
17:00-18:00
18:15-19:15 (NIEUW)

8 t/m 12 jaar
13 jaar en ouder
15 jaar en ouder
Woensdag
14:30 – 15:30
15:45 – 16:45
17:00 – 18:15


8 t/m 10 jaar
11 t/m 13 jaar
13 jaar en ouder
Zaterdag
09:15 – 10:15
10:30 – 11:30
11:45 – 12:45
12:45 – 13:45

8 en 9 jaar
9 t/m 11 jaar
11 t/m 13 jaar
13 jaar en ouder

Tijden en data jeugdselectie trainingen

Prijzen

Voor kinderen / jongeren die meedoen aan de jeugdtrainingen, hebben we abonnementen. Kijk voor prijzen op de pagina Praktische info.

Proeftrainen

Je kunt, als je nog niet eerder meegedaan hebt, een keer op proef meedoen aan een training. Dit kan alleen op afspraak voor € 5 per keer mail daarvoor naar Lotte@revoltclimbing.com

Hoofdjeugdtrainer Lotte Kerkman

Ik ben Lotte Kerkman, 22 jaar oud en ik studeer Neuroscience (biomedische wetenschappen) in Amsterdam. Zelf boulder ik drie keer per week. Ik ben begonnen in 2019 met boulderen, maar door blessures heb ik niet langer kunnen klimmen dan 2 jaar. Naast dat ik binnen veel boulder, ga ik graag naar Fontainebleau in Frankrijk. Mijn specialiteiten zijn voornamelijk klimmen in de overhang en het gebruiken van kleine randjes. Bovendien ben ik niet zo groot, waardoor ik vaak een andere oplossing moet bedenken voor de boulders op lengte. Daarom denk ik dat ik veel kinderen zou kunnen helpen met het vinden van creatieve oplossingen. Naast dat ik boulderen erg leuk vind, vind ik werken met kinderen ook heel leuk. Dat heb ik ontdekt doordat ik bij een kinderdagverblijf en op een middelbare school heb gewerkt. Andere hobby’s van mij zijn mijn dieren trainen en optreden als singer-songwriter.

Jullie kunnen mij bereiken via lotte@revoltclimbing.com. Ik zal reageren binnen een week. Revolt is niet mijn full-time baan. Naast Revolt geef ik bijles en treed ik weleens op.

Hier ben ik aan het klimmen in Fontainebleau in 2021.

Informatie over de boulderkampen (alleen voor onze eigen jeugdleden!!)

Na drie geslaagde boulderkampen vorig jaar te hebben gehad, hebben we besloten de boulderkampen opnieuw aan te bieden. We begrijpen goed dat dit wellicht (te) laat wordt gedeeld. Echter, dit komt doordat ik nog niet wist of ik beschikbaar zou zijn in de zomer en wanneer.
De kampen duren 3 of 4 dagen, waarbij lunch en snacks + drinken inbegrepen zijn. De kampen duren van 10:00-17:00 per dag, waarbij de selectie daar nog een klein beetje van af zal wijken. We zullen niet alleen gaan boulderen op de dagen van het kamp. Andere buitensport activiteiten zullen plaats gaan vinden bij enigszins mooi weer. Bij slechter weer zullen er binnenactiviteiten zijn. Vorig jaar hebben we een fotoshoot gehad, route geklommen, paintball gespeeld, zelf een boulder gebouwd en noem het maar op. Verder is de hal in de vakantie gesloten tot 16:00 en hebben de kids alle ruimte om lekker te boulderen en andere spelletjes te doen.
Voor de inschrijving van de kampen hebben de ouders een mail gekregen met daarin een link. Stel uw kind wil mee doen in week 5 maar is te oud of in week 6 maar is te jong, mail mij dan. Ook met andere vragen of opmerkingen! (Tenzij het gaat over betalingen, kosten of opzeggingen). Verder zal iedereen een bevestiging ontvangen van de inschrijving in google forms. Het kan zo zijn dat wij als trainers het kind nog niet zelfstandig genoeg vinden, of te slecht vinden luisteren om dit jaar mee te kunnen doen aan een boulderkamp, dan zal ik een mailtje sturen. De inschrijving in google docs is vrijblijvend, pas bij het accepteren van de plek en de betaling van het kamp is uw kind definitief ingeschreven. Meer informatie per kamp zal hieronder volgen:
1) Week 1, 15 t/m 18 juli Selectie + minimaal 14 jaar, gevorderde kamp: Dit kamp is speciaal voor kinderen uit de selectie en kinderen die gevorderd zijn. Hier is geen inschrijving voor mogelijk, maar een aanmeldingsmail naar mij. Als u meer wil weten over dit specifieke kamp, mail mij dan en ik zal uitgebreider de planning bespreken. 
2) Week 5, 12 t/m 14 augustus kamp 8-12 jaar: Dit kamp is voor de wat jongere klimmers. Dat betekent niet dat de opdrachten makkelijk zullen zijn. De voornaamste activiteiten met dit kamp zullen bouldergerelateerd zijn. Buitenactiviteiten zijn dingen zoals, speurtochten, zwemmen/suppen. Maar ook een eigen bouldergreep ontwerpen of een eigen klimroute bedenken. In dit kamp zullen er ook veel boulderspelletjes gespeeld worden. We willen de inhoud van het kamp nog een beetje geheimhouden, maar bij vragen over het programma kunt u altijd mailen.
3) Week 6, 19 t/m 22 augustus kamp 13-18 jaar: Dit kamp is voor de wat oudere klimmers. De voornaamste activiteiten met dit kamp zullen bouldergerelateerd zijn. Buitenactiviteiten zijn dingen zoals, speurtochten, zwemmen/suppen. Maar ook een eigen bouldergreep ontwerpen of een eigen klimroute bedenken/maken. Verder zullen er minder boulderspelletjes gespeeld worden en meer gericht worden op het trainen op individueel niveau. We willen de inhoud van het kamp nog een beetje geheimhouden, maar bij vragen over het programma kunt u altijd mailen. 
Begeleiding:
Bij alle kampen zal ik aanwezig zijn plus een tweede trainer. Zelf ben ik bsc Pedagoog, heb ik de nodige ervaring met geneeskunde en een certificaat voor BHV/ kinder-EHBO. Velen van jullie wisten dit misschien al, maar ik wilde het voor de eventuele geruststelling nog even vermelden ;).
Een boulderkamp gaat alleen door als er meer dan 8 kinderen zijn ingeschreven.

Bij vragen over de trainingen kunt u mij mailen en bij vragen omtrent betalingen/ kosten voor het kamp info@revoltclimbing.com
Hartelijke groet namens Revolt,
Lotte Kerkman

Foto’s

Boulderkamp voor de de groep van 12 jaar en jonger (zomer 2023)

3 boulderinggyms, 1 subscription