Groepen

Ook groepen kunnen bij ons terecht! Boulderen is een ideale activiteit om samen te doen, voor bijvoorbeeld vriendengroepen, bedrijfsuitjes of met je familie. Neem dus gerust contact met ons op, dan maken wij er samen iets leuks van!

Als je zelfstandig wil komen klimmen met een groepje volwassenen zonder begeleiding, dan kan dat sowieso. Wil je komen klimmen met een aantal kinderen onder de 14 jaar, dan moet er per 3 kinderen in elk geval 1 volwassene bij zijn die permanent bij de kinderen staat te “spotten”. Graag even melden via info@revoltclimbing.com zodat wij weten dat jullie komen!

Groepsles met instructeur

Nog nooit geboulderd? Geen probleem. Je kunt als groep bij Revolt dan een instructieles boeken. Per 15 deelnemers boeken wij één instructeur in. Voor grotere groepen worden het dus meerdere instructeurs – dat is geen enkel probleem.

Ook kunnen wij eten en drinken voor jullie te verzorgen. Stuur vooral een mailtje naar groepen@revoltclimbing.com om te vragen naar de mogelijkheden.

Prijzen

Tot 10 personen                     € 19,50

10 tot 25 personen                 € 18,50

25 tot 50 personen                 € 18,-

50 personen of meer             € 17,-

De bovenstaande prijzen zijn de prijzen per persoon en inclusief het huren van klimschoenen.

Een groepsles boeken kan door een mailtje te sturen naar groepen@revoltclimbing.com

Scholen

Boulderen is een ontzettend leuke sport voor kinderen! Het is niet alleen een fysieke uitdaging maar ook het probleemoplossend vermogen wordt aangesproken. Hoe kom je boven in die boulder? Nog leuker is het om dat samen te doen met je klasgenoten.

Daarom hebben wij een speciaal aanbod voor jeugdgroepen zoals scholen, kinderopvangcentra en scoutinggroepen.

De boulderlessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De lessen worden uiteraard afgestemd op de leeftijd, wensen en samenstelling van de groep.

Stuur een mail naar groepen@revoltclimbing.com om een afspraak te maken of te informeren naar de mogelijkheden.

Prijzen

Voor scholen hanteren wij de volgende tarieven per les, alle lesprogramma’s vallen hieronder.

 Prijs per leerling
tot 10 leerlingen€125 (vast bedrag)
10 tot 25 leerlingen€11,50
25 tot 50 leerlingen€11,00
50 leerlingen of meer€10,00
prijzen zijn inclusief huurschoenen

Heb je een mail ontvangen over onze scholenactie 2023 met daarin onze speciale tarieven voor scholen? Neem dan gerust contact met ons op! groepen@revoltclimbing.com

Kinderfeestjes

Wij organiseren kinderfeestjes. Deze vinden altijd plaats onder begeleiding van een instructeur. Minimum leeftijd 7 jaar. Datum en tijd hiervoor op aanvraag. Prijs per kind 19,50 (incl limo/chips/schoentjes/instructeur/koffie, thee voor begeleiders). Mail hiervoor naar: groepen@revoltclimbing.com