De Crew

Dit is de crew die de Revolt Boulderhal runnen. Zij heten je graag welkom als je bij ons komt boulderen.

Matthijs Abeelen

Matthijs is fanatiek klimmer en boulderaar, en heeft een grote interesse in sport en training. Hij heeft de opleiding Bewegingswetenschappen gedaan aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Matthijs klimt al ruim 25 jaar en heeft erg veel (werk-)ervaring in de klimwereld. Hij heeft zelf klimwanden gebouwd en een eigen klimgrepenbedrijf gehad. Ook heeft hij gewerkt als (hoofd)routebouwer. In diverse media schrijft hij over zijn favoriete onderwerp, klimtraining. Matthijs is één van de bedrijfsleiders van de Revolt Climbing Boulderhal. Hij is in de hal aan de slag met alles wat te maken heeft met optimaliseren van klimtraining voor breedte- en topsport.

Joy Kromhout

Joy Kromhout heeft de opleiding Sport en Bewegen gedaan met als specialisatie Buitensport. Zij doet veel sporten maar vindt klimmen en boulderen het leukst. Joy heeft ervaring bij het organiseren van evenementen in de hal, in het begeleiden van activiteiten en het geven van jeugdtrainingen. Ze heeft ook ervaring met het managen van boulderhallen en het doen van horeca werkzaamheden. Joy is assistent-bedrijfsleider in de Revolt Climbing boulderhal.

Jörg Franken

Met ruim 25 jaar klim-, trainings- en coachingservaring kent Jörg de nationale en internationale klimwereld op zijn duimpje. Zelf heeft hij behoord tot de nationale top, bij wedstrijdklimmen maar met name in het buitenklimmen. Nog steeds bouldert hij op hoog niveau, voornamelijk op de rotsen van Fontainebleau. Jörg heeft jarenlang in verschillende klim- en boulderhallen gewerkt als trainer en routebouwer. Als trainer en personal coach is hij al meer dan twintig jaar actief. Op dit moment is hij trainer en coach en gaat mee als begeleider van Tiba Vroom bij de wereldbekerwedstrijden boulderen. Jörg is de hoofdtrainer van het Revolt Climbing Team.