Kerstevenement voor leden van jeugdtraining

Aanstaande 16 december zullen wij de hal speciaal voor onze jeugdleden en aanhang veranderen in een winterwonderland! Op deze dag zijn familie, vrienden etc. , welkom om mee te gaan naar de hal en te genieten van onze eerste kerstspecial. Het zou leuk zijn als iedereen in het thema (kerst) zou kunnen komen. Er moet wel mee geklommen kunnen worden!

We zullen die dag splitsen in twee groepen: 11 jaar en jonger 11:00-14:00 en 12 jaar en ouder 15:00-18:00. Ieder kind mag 5 extra personen meenemen, als deze personen ook mee gaan doen aan de activiteiten betalen zij per persoon 5 euro entree (huurschoentjes zijn deze dag gratis). Mocht er nog niet duidelijk zijn hoeveel extra personen mee zullen gaan, wacht dan even met inschrijven. In het geval dat er 5 personen worden aangemeld en er komen er uiteindelijk bijvoorbeeld 3, hoeft dat niet gemaild te worden.

Het is verplicht voor kinderen onder de 12 jaarom een supervisor mee te nemen.

Bijzonderheden (we kunnen niet alles verklappen):
kerstboulders
aangepast kerstmenu in de hal
speed klimmen
traverseren
photobooth
loterij
aangepaste boulders van de boulders en beats wedstrijd voor de volwassenen de dag ervoor (met speciale uitvoeringen). Deze dag zal gaan om gezellig samen zijn en geen wedstrijdelement bevatten. Je gaat voornamelijk de strijd aan met jezelf ;).
én nog veel meer kerst gerelateerde activiteiten
Let op! inschrijven voor de kerstactiviteit is verplicht, zonder inschrijving geen deelname. De deadline voor inschrijven is 10 december aanstaande (VOL=VOL). Mocht het zo zijn dat er meer kinderen zich aanmelden met ieder 5 extra klimmers, dan zullen we de inschrijvingen moeten sluiten. Iedereen die zich wel heeft ingeschreven voor de deadline zal een bevestiging ontvangen. Inschrijven via: https://forms.gle/drG8seiAuJnCBos69

3 boulderinggyms, 1 subscription