NK boulder 2020 in onze hal

Op 21 maart vindt het Nederlands Kampioenschap Boulder 2020 in onze Revolt Boulderhal plaats. Van het Revolt team doen Tiba Vroom, Lisa Klem en Hidde Bakker mee. Zij werden resp. 1e, 2e en 6e in de Nationale bouldercompetitie.

We zijn heel trots dat we zo kort na de officiële opening in januari gastheer mogen zijn van de strijd om de Nederlandse titels en dat drie van onze teamleden hieraan meedoen.

Gescheiden (halve) finales

De halve finales en de finales vinden plaats op onze grote wedstrijdwand. Deze wand, vergelijkbaar met die van de WK 2018 in Innsbrück, biedt links en rechts ruimte voor vier verschillende boulders. Daardoor kunnen de mannen- en vrouwen (halve) finales gelijktijdig worden geklommen.

Programma, tickets

Kom je ook kijken naar de strijd tussen de beste 12 mannelijke en vrouwelijke boulderaars uit de NL bouldercompetitie? ’s Middags zijn de halve finales, ’s avonds de finales. Tickets voor de finale zijn online verkrijgbaar via de NKBV website van de NK Boulder.